Deelnemende conferentiecentra

Conferentie oord centraal gelegen bij Utrecht! - Groen Centraal

Een conferentie oord dat centraal ligt, een groene omgeving heeft en aan alle faciliteiten voldoet? Dit zijn de sleutelwoorden voor Groen Centraal, het samenwerkingsverband van negen verschillende accommodaties in het midden van het land.

                    Conferentie oord Utrecht                    Conferentie oord

De Utrechtse Heuvelrug, waar deze negen accommodaties gesitueerd zijn, leent zich perfect voor een conferentie oord door de bijzondere omgeving en de individuele kwaliteiten die elke accommodatie met zich meebrengt.

De rust en de ruimte van de omgeving zorgen voor een plezierige werksfeer en daarnaast ook voor genoeg ontspanning naast het werken. Bovendien zijn er vele mogelijkheden om bijvoorbeeld outdooractiviteiten te ondernemen. U combineert werk en teambuilding om zo meer uit uw bijeenkomst te halen.

Mocht u willen blijven overnachten kan dit natuurlijk ook. Misschien omdat u en uw gasten van ver komen of gewoon omdat u een meerdaagse conferentie heeft gepland. Laat u verrassen door de sfeervolle kamers waarover de locaties beschikken en laat u verwennen door de deelnemende conferentieoorden.

Direct offerte aanvragen